När man inte riktigt har nåt att säga

      7 kommentarer till När man inte riktigt har nåt att säga

Jag övade på att skriva lite varje dag. Jag tänkte att ett blogginlägg om dagen skulle vara skoj. Visst är det skoj, det tycker jag fortfarande, men jag borde visst inte öva att skriva utan att reflektera. Att hitta någonting att skriva om varje dag är utmanande, minst sagt. Så här sitter jag framför datorn och vill producera blogginlägg men jag har inte en blå blekande aning om vad det inlägget skulle handla om.

Jag tror jag borde skaffa mig ett litet häfte som skulle få hänga med mig överallt där jag kunde skriva upp tankar som kommer flygande och försvinner lika snabbt igen. För det händer ju, allt som oftast, att jag tänker Oj, det där skulle jag kunna skriva om! och nu när jag skulle behöva alla dessa Oj!-tankar har de redan försvunnit som morgondimman i solskenet.

img_6769

Jag tycker att det är trist att bara kallt rapportera att jag haft fyra franska lektioner och att latinkursen öppnat på nätet. För så mycket mera har det inte ännu hänt i mitt studieliv. Gulisintagningen klarades av i måndags men jag var lat och deltog inte i festligheterna så jag kan inte ens rapportera därifrån.

Så, jag öppnar upp för frågor. Vad vill du veta? Skriv din fråga som en kommentar så lovar jag att försöka svara på den!

7 thoughts on “När man inte riktigt har nåt att säga

 1. Viveca

  Vad jag vill veta? Jag gillar att läsa om en väns liv, sådär brett spektrum. orkar inte i aktivt följa sådant som handlar bara om studier, bara om cupcakes (mums) eller enbart om fitness , inredning, eller what ever Gärna sådär överraskande och mångfasetterat. Plus gärna också mindre glassiga saker, livets alla sidor. Olika små tankar o känslor. Sen en vink- ha ett häfte vid sängen. Många fina tankar kan ploppa upp vid läggdags, eller missinassen, då man powernappar eller då man halvvaknar ur en spännande dröm?

  1. Janette Post author

   Roligt att det är bredden som gör bloggen. Fast den här är vinklad och inte berättar om hela mitt liv.

  1. Janette Post author

   Bilden är från en dag för några år sen när morgondimman aldrig lättade. Härlig dag för att åka kring och fota!

 2. Jessica

  Jag håller med Viveca (och undrar varför det känns lättare att kommentera på facebook än här?) . Och jag älskar också fotot, så var tvungen att kommentera här också! Fina morgondimmor nu 🙂

 3. Malin

  Häfte? Du kan väl ladda ner en app för anteckningar, vetja. I övrigt är det roligt att läsa då du a) reflekterar över studierna och b) funderar kring för/nackdelar eller olikheter att studera i “vuxen” ålder vs. som nybakad student.

Comments are closed.