God väntan på jul!

      Kommentarer inaktiverade för God väntan på jul!

Dagen före sista föreläsningen kände jag att jag behövde få göra något roligt. Något som fick mig att koppla av och glömma alla borden och måsten som jag skapat åt mig själv. Jag gjorde en pepparkaksdeg och kavlade ut den. Jag gjorde stora hjärtformade pepparkakor av nästan hela degen. När de var gräddade och kalla gjorde jag kristyr och började dekorera. Det blev lite olika former på dekorationen innan jag liksom hittade stilen. Så hälften blev individuella och hälften likadana men fina blev de allihopa.IMG_0318
Följande dag delade jag ut pepparkakor åt de vänner jag träffade på. Jag har inte skickat några julkort men de här pepparkakorna fick bli mina julkort. De var roliga att göra. Det blev konstterapi med pepparkakor! De var roliga att dela ut också för så många kramar tror jag inte att jag fått på länge! Tack kära vänner, era kramar gör mig varm i hjärtat!

IMG_0314