Andakter och jag

      Kommentarer inaktiverade för Andakter och jag

Jag funderade på andakter här tidigare. Jag funderade över att jag aldrig hållit en andakt och att det kommer emot “nån dag”. Nå, jag visste ju redan då att den dagen inte låg särskilt långt fram i tiden eftersom jag anmält mitt intresse för att vara andaktshållare i radion. Tokiga jag. Börja med att hålla andakt i radion för X antal lyssnare! Smartare drag kan man kanske göra…

Nåja, jag måste erkänna att det finns en massa saker i mitt liv som jag bara börjat göra, utan att riktigt ha koll på det från tidigare. Jag resonerar som så, för att lära sig simma måste man hoppa i sjön. Visst är det klokt att veta lite hur det går till och gärna träna lite innan man hoppar i men i livet finns det inte alltid tid för det. Man hoppar i och så plaskar man på tills man lärt sig simma. Ibland blir man inte bra på att simma och då är det bäst att ta sig i land. Andra saker lär man sig och blir riktigt duktig på och då är det bara att simma på.

Kyrkråttan var med i studion och höll reda på mig.

Nu är andakterna bandade och ligger någonstans på Radio Vegas stora servrar i väntan på att sändas så det är för sent att ångra sig. Vi får se vad mitt plaskande i etern leder till. Blir det att ta sig i land illa kvickt eller får jag simma på? Lyssna gärna och berätta din åsikt.

Här kommer tidpunkterna:
Aftonandakt idag, måndagen den 31.8 klockan 19.15
Aftonandakt måndagen den 7.9 klockan 19.15
Andrum fredagen den 18.9 klockan 6.54 och 9.10

0 thoughts on “Andakter och jag