Som en surdeg

      Kommentarer inaktiverade för Som en surdeg

Jag hittade inspirationen, som sagt, men det jag glömde nämna var hur liten den blivit sen jag tappat bort den. Den behöver definitivt gödas och jag misstänker att den sväller till av studieframgångar. Så, det skulle vara att göra som med surdegen nu då. En liten klick i byttan med deg och så börjar det jäsa och öka i volym. Som tur är har jag två tenter på onsdag att ha framgång i. (Notera den drypande ironin)

En bra surdeg bubblar vackert

0 thoughts on “Som en surdeg

 1. Samuel Erikson

  För att kommentera med ytterligare bildspråk:

  Vad är väl en tent på TF, den kan ju vara dötrist och långtråkig, och alldeles… Alldeles underbar!

  Hebreiskan kan vara din prins, och pennan din glassko. Grammatikboken din pumpvagn.

  Okej, kanske det räcker nu. Du fattar kanske poängen. Lycka till!

 2. Martha

  I wish, Samuel! I din liknelse så föll jag ur pumpvagnen innan jag ens hann dansa med prinsen! Någonstans mellan förra tenten och den här så tappade jag tråden och hur jag ska hitta tillbaka är en gåta. Jag vänstrar ju dessutom med latinet nu så det är världens triangeldrama på gång!