Urvalsprovet är avklarat

      Kommentarer inaktiverade för Urvalsprovet är avklaratIdag var det då den viktiga dagen. Jag sov lite oroligt i natt och vaknade smått trött när väckarklockan ringde. Sakteligen masade jag mig iväg och halv tio var jag på plats i aulan utanför auditoret där provet skulle skrivas. Vi samlades några stycken på sofforna där och jag tänkte att vi nog var en ganska brokig skara som samlades. En vän kom personligen och lyckönskade mig, för hon jobbar i samma hus. Så blev klockan fem före tio och vi stegade in i auditoriet, satte oss och inväntade provpappren. Jag insåg att min blyertspenna var urusel så det skulle bli till att skriva med bläck. Aj då, men det fick gå. Så fick vi provpappren och intruktionerna. Första delen bestod av två artiklar som man skulle läsa och man fick göra anteckningar, tid 45 minuter. Så togs artiklarna bort och frågorna delades ut, tid 45 minuter. Jag läste och läste och insåg att tiden var ganska jämnt räknad för min del. Jag skrev svaren och insåg att tiden gick ganska jämnt igen. Men jag kände mig inte stressad så det var bra. Den andra delen bestod av frågor som baserade sig på boken man skulle ha läst. Jag läste boken, men lite slarvigt. Så där satt jag med frågorna och undrade VAD var det jag hade läst? Vad stod det egentligen i boken? Jag skrev svaren, flummade på och hoppas innerligt att det blev ens ditåt det som stod i boken. Att skriva med bläckpenna var inget problem. Så lämnade jag in pappren.
Nu är det då två månader tills jag får veta om jag blivit antagen eller inte. Det känns som en oändligt lång tid just nu. Det finns inget jag kan göra så det är bara att fortsätta som vanligt och så snabbare än jag tror är dagen här och jag får veta hur min höst tar sig.

Vårens kurs är avklarad och urvalsprovet gjort så nu är det väl då SOMMARLOV!