Jag har bestämt mig

      Kommentarer inaktiverade för Jag har bestämt mig

Det är ett beslut som mognat länge. Att studera teologi.
Jag började med några kurser vid öppna universitetet och det gick bra. Förutom att det kändes stressigt att hinna med jobb, studier, hem och familj. Jag måste prioritera om. Jag lade studierna på hyllan en termin för att pusta ut och fundera lite. Ja, egentligen behövde jag inte fundera så mycket för svaret fanns hela tiden där. Jag vill bli teologiemagister och jag vill bli det NU. Så frustrationen gällde egentligen bara studietakten. Det gick för långsamt att studera vid sidan av jobbet, jag måste göra ett val, jag måste våga steget att studera på heltid.
Nu har jag lagt in min ansökan till akademin.
Om ett par månader är inträdesförhöret och det måste jag ju klara med alla kurser jag redan gått.
På sommaren kommer beskedet om jag blivit antagen eller inte.
I slutet av augusti börjar terminen och jag hoppas vara en av gulnäbbarna.

0 thoughts on “Jag har bestämt mig