Semester och tid för reflektion

      Kommentarer inaktiverade för Semester och tid för reflektion

Det är en underlig känsla nu när studierna är över. Det var ju hela tiden mitt mål men nu när jag kommit så här långt känns det lite tomt. Fast nog är det skönt också. Gott och blandat alltså. Kanske det är bra att ha en liten paus nu så att jag hinner känna efter hur det känns innan jag rusar in i följande projekt. När jag väl börjar jobba finns det massor att lära sig igen.

Jag hade ärenden till Åbo igår och då passade jag på att göra ett besök på Akademin. Jag träffade lite vänner och pratade bort en stund med professorn. Sen tog jag med mig min mugg från kafferummet Mysis och då kändes avskedet rätt definitivt. Jag har nyckeln kvar ännu, betyget får jag om en vecka och i juni är det dimission, så banden klipps i lugn takt. Det finns ändå inget som hindar att man sticker sig in någon gång ibland om det blir riktigt ledsamt.

Jag kan ärligt säga att jag njuter av min semester. Vädret blev ju som de bästa dagarna i juli helt plötsligt och det gör att fönstertvätt inte lockar utan hängmattan ropar på mig. Jag parkerar mig där med en bok och någonting gott. Så glömmer jag bort att det finns en värld runt omkring. Livet kan inte vara mycket skönare några dagar i maj!