Dags för semester!

      Kommentarer inaktiverade för Dags för semester!

Jag märker att det är dags att hålla semester. Allt som kräver kreativitet känns jobbigt. Hjärnan går på tomgång tror jag. Så nu har jag plockat fram en deckare jag fått och ligger i soffan och läser. Gubben frågade faktiskt i nåt skede med äkta förvåning i rösten: Ork du läsa ännu?Han fattar visst inte att det är skillnad på att läsa för att lära och läsa för att det är roligt.

Jag varvar läsandet med att försöka få odlingslådorna i skick samt så grönsaker och blommor för sommaren. Det är ju ett alldeles fantastiskt sommarväder att ha semester just nu! Jag har två veckor framför som kalendern i princip gapar tom och det känns riktigt lyxigt! Nu tänker jag bara göra sånt jag har lust med…

 

PS. Nu syns gradun också i studieregistret så nu har jag helt på riktigt klarat av 301 studiepoäng!