Nu är gradun bedömd – trodde jag.

      Kommentarer inaktiverade för Nu är gradun bedömd – trodde jag.

Det här var ju lite lustigt! Jag har suttit hela förmiddagen och väntat på att gradun ska dyka upp i studieregistret, för idag är dagen när det ska anhållas om examensbetyg. Till slut gav jag upp och tänkte att jag får skicka in ansökan utan att ha gradun antecknad. Så när jag markerade vilka studier som hör vart inser jag plötsligt att det finns en rad som betyder gradun. Trots att den inte syns i det totala poängantalet, så finns den där. Det tycker jag att är mycket lustigt men samtidigt en aning olustigt, faktiskt.

Hur länge den rackarns gradun har legat där och gömt sig vet jag inte. Huvudsaken är nu att den är där.

Det som ändå är alldeles fantastiskt är att vitsordet är en 4:a på skalan 1-5. Så inte så illa av en tant som inte tycker att hon är särdeles analytiskt lagd. Det finns riktlinjer hur man ska göra och jag gjorde så. Då blev det så här! No big deal, liksom. Fast nog är jag glad att det blev så bra! Riktigt, riktigt glad.

EDIT: Nu har jag blivit upplyst om att det där inte alls är gradun. Det är slutbedömningen för mina huvudämnesstudier. Så här hurrar jag för tidigt…

Nu vet jag att det finns en del människor som vill läsa vad jag åstadkommit. De ska ni få göra. Den finns nu under en egen länk uppe i menyn som du ser på bilden här nedanför:
Eller så kan man söka på mitt namn på Åbo Akademis bibliotek så finns den också där som e-resurs. Vill man nödvändigt läsa den i pappersformat så kan man göra det på ÅA:s bibba eller så kan man fråga mig snällt om man får låna ett ex.