Med en karusell i huvudet

      Kommentarer inaktiverade för Med en karusell i huvudet

Flera dagar sen jag skrev sist. På ett sätt beror min tystnad på att jag känner att jag inte har så mycket att berätta. Graduskrivandet puttrar på och rör sig sakta mot mål. Just nu är det sista kapitlet som saknas och det ska jag ta itu med i morgon.

Samtidigt beror min tystnad på att jag har så mycket på gång som inte är klart att jag inte vill berätta om det ännu. Det som är säkert är att beslutet om min prästvigning tas av domkapitlet på deras möte den 24. maj för jag hinner inte få ut min examen till mötet i april. Det blir liksom till sista minuten för prästvigningsdagen är 27. maj. Jag kan inte annat säga än att jag tycker att det är superhyggligt av domkapitlet att pricka in mötesdagen så sent!

Den närmaste tiden består av att skriva predikningar, färdigställa studierna och att försöka greppa att det är en brytningstid mellan studier och arbetsliv. Det känns nog som att det är bra att ha två månader till prästvigningen ännu, för jag är ganska snurrig i huvudet av alla funderingar kring att bli präst.

En dag i taget.
En uppgift i gången.
Tills hela listan är klar.