Att få tala till någon med ett budskap från Gud

      Kommentarer inaktiverade för Att få tala till någon med ett budskap från Gud

Det är nog fortfarande lite skoj att den första andakt jag skrev själv från början till slut, så höll jag i radio! Jag vet inte om det är ett tecken på dumdristighet, frimodighet eller högmod men det gick bra och det har blivit flera.

Igår i gudstjänsten i Borgå kom en bekant fram till mig, tryckte min hand innerligt och viskade: tack för din andakt i radion! Sådana små stunder betyder oändligt mycket. Tänk att jag har kunnat formulera ord som har träffat så rätt hos just den här personen! Kanske det var för denna ena person som jag gjorde andakten så att Gud skulle ha möjlighet att tala till hen just då. Jag vet inte men jag litar på att Guds Ande verkar.
I morgon, tisdagen den 13 mars, kommer min andra andakt som jag gjorde i samband med massmediapraktiken i höstas.  Andakten sänds i Yle Vega på morgonen kl 6.54 och 9.15. och efter det finns den tillgänglig på Arenan i en månads tid. Du kan läsa mitt manuskript här om du inte vill eller kan lyssna till andakten.