En helt vanlig dag

      Kommentarer inaktiverade för En helt vanlig dag

Ute faller snö…
…inne ligger katten på sin bädd…
…framför datorn sitter jag och försöker vara effektiv. Jag har just klarat av de sista uppgifterna för kursen Offentlig budgetering. Skönt att ha den undan, nu kan jag pusta ut lite grann. Nu är det egentligen bara gradun som pockar på min uppmärksamhet.

I onsdag är det dags för gradusemi så jag borde nog läsa genom de andras texter nu. Så borde jag kanske göra upp en strategi för hur jag ska jobba med min egen text. En sak i gången, en dag i sänder.

Vet du, det lackar mot jul. Det är mindre än två veckor kvar och jag har inte greppat det alls. Jag glömde till och med att gå på julkonserten i hemkyrkan igår! Nåja, det blir jul vare sig jag hänger med eller inte. Skönt så.