Från det ena till det andra.

      Kommentarer inaktiverade för Från det ena till det andra.

Så var det dagen efter den härliga dagen vid akademin… Ännu i går kväll snurrade tankarna kring gradun i huvudet så att jag nästan inte ville få tag i sömnen. Gissa hur många jag kom ihåg i morse?

Efter morgonmålet kom jag igång med att transkribera men efter nån timme stördes dagen av ett par inbokade möten och en del ärenden. Det är underligt hur en del saker plötsligt bara tar mera tid än man beräknat. Suck. Jag borde ju “gå på jobb” någon annan stans så att jag skulle vara upptagen med mitt graduskrivande. För när jag är hemma så är jag ju fysiskt tillgänglig för det ena och det andra. Så jag får ta den tid jag hittar mellan varven.

I morgon ska jag jobba hela dagen med mina texter. Så det så.