Min pappa

      Kommentarer inaktiverade för Min pappa

Nu trodde du kanske att jag skulle komma med ett flummigt inlägg om vilken fantastisk pappa vår Gud i himlen är men nej, inte idag. Idag tänker jag bara säga att min pappa är världens bästa – så det så.

Okej, jag får väl erkänna att dels är jag jävig och dels har jag bara en pappa så det kan finnas en liten, liten risk att mitt omdöme inte är helt objektivt, men idag struntar jag faktiskt blankt i det. För det är farsdag och jag vill hylla min fantastiska pappa! Jag kan faktiskt inte komma på en enda gång när han inte skulle ha ställt upp för mig. Jag har säkert många gånger bett och krävt mer än vad som har varit rimligt men ändå har han ställt upp. Tack pappa.

Bilden ovan är från den första tiden när vi renoverade huset. Jag har ingen aning om hur många timmar pappa hjälpte oss eller hur han orkade men utan honom (och min svärfar) så hade vi inte kunnat göra det. Vi hade ingen erfarenhet av att renovera och bygga men det hade våra pappor. Bra blev det tack vare dem!

Inte nog med all hjälp som vi fått med huset. Det är ingen hejd på alla sätt han hjälpt mig genom åren. Så, jag ska inte ens försöka räkna upp det här utan konstaterar bara en gång till att min pappa är världens bästa – så det så.