Jag vågade titta

      Kommentarer inaktiverade för Jag vågade titta

Nyfikenheten övervann rädslan. Så är det för det mesta för mig. Bara jag först får pipa och gnälla lite om huuuur heeeemskt någonting säkert kommer att vara så går det nog bra sen när jag väl tar itu med det.

Så jag sökte fram Närbild på Arenan och såg hela programmet. Det visade sig att jag inte var med så många minuter och att jag inte hann säga så många konstiga saker. Så jag är nöjd. Dessutom blev det ju ett riktigt bra program med alla medverkande som gav olika synvinklar och fakta kring teologutbildningen och prästjobbet. Så om du inte ännu sett programmet kan jag rekommendera att du gör det. Klicka här så kommer du direkt till det. Det ligger nästan ett år kvar på Arenan så du hinner se det många gånger!

Sen kan man, om man vill, läsa artikeln och kommentarerna på Yles webbsida och kommentera själv. För teologi, kyrkan och präster väcker många känslor och tankar hos människor. Jag tycker det är bra att media ibland kan ta sig samman och lyfta fram någonting annat än “de två standardfrågorna” som vi har stött och blött till lust och leda nu redan men som nog lär behöva diskuteras länge än. Kyrkan och kristen tro är ändå så mycket mera.