Gudstsjänst och predikan

      Kommentarer inaktiverade för Gudstsjänst och predikan

Idag fick jag assistera och predika i högmässan i Olars kyrka. Det är en modern kyrka byggd helt av röda tegel men trivsam och med god akustik. Gudstjänstdeltagarna strömmade till och det lär ha varit ovanligt många som valde Olars idag. Det kan till en del bero på att det firades konfirmation i domkyrkan. Trevligt så, för oss som samlades i Olars. 

Sången var stark liksom gemenskapen. Vid kyrkaffet var sorlet högt och folket glatt. Flera var nyfikna på mig och ville gärna prata lite. Det var riktigt riktigt trevligt!

Dessutom fick jag fin feedback av prästen Heidi. Hon gillade min predikan och sa att det är smidigt att samarbeta med mig. Så jag är ju jätteglad för de orden!

Som vanligt kan du läsa min predikan i PREDIKNINGAR & ANDAKTER .