En klar, tusen kvar

      Kommentarer inaktiverade för En klar, tusen kvar

Ah, idag känns det bra. Jag gjorde klar recensionen för 10 poängskursen och skickade in den till professorn. Nu är det bara lite smått kvar för kursen Det heliga landet och sen blir det sommarlov. För jag insåg just att jag faktiskt inleder mitt sommarlov med att åka till Israel. Eller nåja, jag ska ju skriva en resedagbok sen förstås men det är småsaker.

Fast å andra sidan har jag ännu en massa grejer att hinna med före resan. Gudiekursen jag går som hobby tar en massa tid den här veckan. Jag känner mig ganska rörig i skallen just nu så allt jag måste komma ihåg skriver jag upp på små lappar för att inte glömma något. Det ska nog bli skönt sen när vi reser iväg och jag inte behöver komma ihåg en miljon saker mera.

5 dagar kvar till resan!