Ett vänligt ord kan göra under

      Kommentarer inaktiverade för Ett vänligt ord kan göra under

Rubriken är hämtad från en psalm jag använde i en radioandakt för två år sedan. Med de orden vill jag påminna dig om att det är viktigt och fint att ge feedback när man tycker att nån gjort nåt bra. Det mår vi alla bra av att få höra ibland.

När jag läser sånt här blir jag varm i hjärtat. Då glömmer jag att det kanske var svårt att formulera några tankar alls. Jag är så glad för att dessa två tog sig tid att meddela mig vad de tycker. Ikväll kommer den sista andakten i serien. Klockan 19.15 kan du höra mig i Yle Vega.

Om du har missat andakterna eller vill höra flera gånger så finns dom på Arenan i en månad efter sändning. Här nedan kan du klicka på länken så kommer du direkt till rätt ställe.

Andakt 1 tisdag 18 april på Arenan
Andakt 2 onsdag 19 april på Arenan
Andakt 3 torsdag 20 april på Arenan
Andakt 4 fredag 21 april på Arenan (öppnas kl 19.30)

Om du av någon orsak inte kan lyssna på dem så finns de alla i textformat under fliken ARKIV eller så kan du klicka på länkarna här nedan.

Andakt 1 tisdag 18 april i text
Andakt 2 onsdag 19 april i text
Andakt 3 torsdag 20 april i text
Andakt 4 fredag 21 april i text (öppnas kl 19.15)