Dags för aftonandakter

      Kommentarer inaktiverade för Dags för aftonandakter

Ikväll kommer den första av mina fyra andakter i radion. Sen följer det en ny andakt per kväll fram till fredagen. Det här är just de andakter jag skrivit om som jag hade svårt att hitta ord till och som det tog två tagningar för att få på burk. Jag känner att de inte är det bästa jag någonsin gjort men kanske de innehåller nåt litet ord som någon behöver få höra. För det är ju så att jag inte kan veta vad Gud har planerat och på vilket sätt jag får vara hens redskap. Jag instämmer med Richard Parkers ord: “Gud kallar inte människor som är kvalificerade. Han kallar människor som är villiga och så utrustar han dem.”

Andakterna kan som vanligt höras på Arenan en månad efter att de gått ut i etern. Klickar du här så kommer du direkt till min andakt som publiceras kl 19.30. Dessvärre kan man inte lyssna till dem utrikes och det här beror på upphovsrätten till musiken. Därför publicerar jag dem i textform också under fliken ARKIV uppe under bilden och där kan man läsa dem så länge den här bloggen existerar. De dyker också upp i arkivet samtidigt med att andakterna går ut i etern, fast den första öppnar jag redan nu så kan får du en “sneakpeak” på vartåt det bär.