Vårt dagliga bröd, giv oss idag.

      Kommentarer inaktiverade för Vårt dagliga bröd, giv oss idag.

Det blev kväll och det blev morgon. Det var den tredje dagen.

Maten. Maten behöver få en egen text. Det är härlig mat här på lägergården. Vi äter frukost, lunch, saft, middag, kvällsmål och det är sååååå härligt att få gå till dukat bord varje gång! Jag borde packa ner kocken och ta hem honom med mig när lägret är slut för så här regelbundet har jag inte ätit på jag vet inte när. Det är så underbart och jag mår så bra av det.

Lektionerna går bättre och bättre för varje gång. Det är jätteintressant att märka att en del saker funkar bra och andra mindre bra. Jag höll lektioner efter varandra och jösses så råddig jag kände mig. ”Hade jag sagt det här ren eller var det med förra gruppen?” tänkte jag flera gånger. Nåja, man kan ju alltid fråga. (Stackars ungar som är mina provkaniner.) Jag tror nästan att jag lär mig mera än de! Så märker jag ju också hur en del lektioner kräver 110% koncentration och efteråt är jag helt tom i huvudet.

Så till de fina upplevelserna. Jag är så stolt över en kille som satt och pluggade bönen Fader vår och suckade över att han A-L-D-R-I-G kommer att lära sig den utantill. Inom en timme hade han lärt sig den och en grej till! Han övervann sig själv och kunde mera än han trodde! Läger utmanar och ger möjligheter. Det är alldeles fantastiskt.