När det flyter på

      Kommentarer inaktiverade för När det flyter på

Som motvikt till förra inlägget kan jag berätta att jag idag jobbat flitigt hela dagen och fått gjort en hel del. Två uppgifter som har deadline på fredag respektive söndag är avklarade och inlämnade. Nu kanske nån får för sig att utropa hur duktig jag är men det vill jag undanbe mig. Jag har varit förutseende och velat undvika stress. Det är den enkla sanningen.

Dessutom kan det bero på att jag vilade hjärnan i helgen med att storstäda. Det är en evighet sen vi städat så här grundligt sist och jag njuter av att ha fått det gjort. Det är otroligt hur psykiskt skönt det kan vara att få det fysiskt rent i knutarna!

En annan morot till att få uppgifter undanstökade är att jag ska ta mig en shoppingdag i morgon. Så för att med gott samvete kunna smita från min studiekammare gäller det att inte ligga efter med sånt som borde göras. Det som ännu kunde göras är sånt som inte har någon egentlig deadline och alltså kan vänta.

Så till slut blir det att träffa biskopen i morgon kväll. Han besöker Teologiska studentföreningen varje år och det är jättetrevligt. Det utlovas info, samtal och kaffe. Det sista klarar jag mig utan fast det påstås vara det femte evangeliet.