Välkomna, ni nya!

      Kommentarer inaktiverade för Välkomna, ni nya!

Den här veckan intar gulisarna akademivärlden. Det är en spännande tid med många förväntningar i luften. Själv inleder jag mitt tredje läsår nästa måndag och känner mig gammal och van. Ändå ser jag fram emot terminen med spänning och förväntan. Nya kurser, nya språk, nya lärare, nya jag. Det är ju så att vi alla på sätt eller annat är ny varje morgon. Alla dagar som vi levt innan har satt sina spår och vi har utvecklats. Vi är inte exakt samma människa som vi var i går. Om inte för annat så för att våra celler förnyar sig hela tiden…

Jag tror jag plötsligt fått ett anfall av sentimentalitet och filosoferande. Det om nånting visar att jag förändras! Hoppas att det inte håller i sig allt för länge.

Jag vill önska alla nya studerande lycka och välsignelse på vägen. Det kan kännas förvirrande och svårt och tungt men ta det lugnt, det ordnar upp sig och om nåt år är vi alla klokare (hoppas jag). Det kommer att bli bra och roligt, det garanteras av alla andra studerande som redan omger er! gulisVi ses i Mysis alldeles snart!