Älska din nästa…

      Kommentarer inaktiverade för Älska din nästa…

En av de absolut största vinsterna med att jag började studera är alla nya vänner. Jag har adopterat en lillsyrra och vi kan vara hur galna som helst. En kille retar gallfeber på många av tjejerna men jag tycker han är festlig och underhållande. En tjej fick överraskande hjälp hon inte bett om att uppfylla sitt nyårslöfte innan året tog slut. En tjej har jag haft djupa diskussioner med mitt i natten efter nån fest. Flera vänner har tagit emot mig när jag behövt en knut att sova i när det varit nåt roligt på gång. En hel hög av vänner kom på besök när jag bjöd hem hela teologiska studentföreningen till mig. Det är bara så härligt och skönt och familjärt med alla dessa människor som är så olika men ändå så omtänksamma och hjärtliga. De här vännerna är lätta att älska!