Inspirationen!

      Kommentarer inaktiverade för Inspirationen!

Motsträvigt masade jag mig iväg till akademin. Lunchade och en av studiekompisarna frågade om jag hittat min inspiration. Jag svarade nej, den var inte på bussen heller… Vi hade en trevlig lunch och jag kände mig mindre modfälld.

Första föreläsningen på kursen Livssituationen i fokus var bra och inspirerande. Det kommer att bli en bra kurs med fina diskussioner, det känner jag på mig. Jag känner mig mindre modfälld.

Jag sätter mig i en sal för att vänta på nästa föreläsning. Några andra studerande jobbar flitigt, det råder ett litet kreativt kaos och vi diskuterar deras uppgifter och bollar tankar och meningar. Jag känner att jag borde ta tag i mina uppgifter och en lust att studera kryper in i mig. Jag känner mig inte alls modfälld!

Studier smittar av sig, nu vet jag det! Inspirationen finns där andra studerar!